Rustig gelegen woonhuis met 3 slaapkamers en mooi afgewerkte tuin - VERLAAGDE PRIJS

Verkocht Kortessem Stationsstraat 29
Stationsstraat 29, Kortessem

Kortessem is een gemeente in de Belgische provincie Limburg dichtbij Hasselt. Geografisch en landschappelijk behoort het tot de Haspengouwse fruitstreek. Een deelgemeente van Kortessem is Wintershoven. In Wintershoven op de Stationsstraat wordt deze prachtige fermette verkocht.
De fermette heeft een ideale ligging voor mensen die houden van rust maar niet te ver willen wonen van een bruisende stad als Hasselt of Bilzen en zich snel naar een autostrade willen begeven.
Via de inkomhal heeft u in deze woonst toegang tot een slaapkamer of bureau, de badkamer, de berging en de living. De badkamer is uitgerust met een ruim ligbad, toilet en badkamermeubel met lavabo. Via de living die uitzicht geeft op de tuin heeft u toegang tot de keuken. De keuken is voorzien van houten kasten, dubbele spoelbak, kookvuur, dampkap, koelkast en ingebouwde oven. De berging/wasplaats is uitgerust met aansluitingen voor wasmachine en droogkast en voorziet een betegelde doucheruimte met een klein badkamermeubel en spiegel. ... Via deze berging heeft u reeds toegang tot de trap die u naar de eerste verdieping brengt. Op de eerste verdieping vindt u 3 ruime slaapkamers en een dressing terug. Waarvan 1 slaapkamer voorzien is van ingebouwde kasten.
De tuin van deze woning is volledig afgemaakt en voorzien van een grote serre en garage. De garage biedt veel opbergplaats met een ruime zolder.
Extra troef: Woning met veel lichtinval
Woning kan aangekocht worden met zonnepanelen : prijs bij aanvraag
C.V.: mazout
Lees meer Verberg