Te renoveren handelspand en ruime woning met 3 slaapkamers

Verkocht Diepenbeek Patersplein 3 A
Patersplein 3A, 3590 Diepenbeek (Rooierheide)

Centraal tussen de 3 steden: Bilzen, Hasselt en Genk ligt de gemeente Diepenbeek. Ongeacht deze centrale ligging staat Diepenbeek bekend voor zijn rust. Zo'n drie kilometer ten noorden van het centrum lig het gehucht Rooierheide.

Deze woning met handelspand is gelegen in het hartje van Rooierheide. Waardoor er een prima verbinding is met het openbaar vervoer. Onderwijs, winkels en diensten en gezondheidszorg liggen op wandelafstand.
De gesloten bebouwing beschikt op het gelijkvloers over een handelspand dat momenteel gebruikt wordt als bakkerij. Dit handelspand heeft 3 verschillende ruime opbergplaatsen.
Via een aparte ingang heeft u toegang tot de woning. In de inkomhal ziet u een trap waarmee u zich naar de eerste verdieping kunt begeven. Hier vindt u een open keuken met living terug. De keuken is voorzien van witte kasten met inox klinken, dubbele spoelbak, microgolfoven, ingebouwde koelkast en kookvuur. Via de keuken heeft u toegang tot een ruim terras. De hal op de eerste ... verdieping geeft eveneens toegang tot de badkamer en een apart toilet. De badkamer is uitgerust met een ligbad, lavabo en spiegel. Op de tweede verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers terug te vinden.

C.V.:mazout
Extra pluspunt: veel lichtinval doorheen heel de woning
Lees meer Verberg