Centraal gelegen benedenwoning in Genk met 1 slaapkamer, bouwjaar 1965 en EPC-waarde 414 - ideaal voor starters of investeerders!

Vraagprijs: € 114 000 Genk Zonneweeldelaan 25 bus 46
Dit appartement op de begane grond in Genk is een ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een comfortabele en gezellige woning. Met één slaapkamer en een bewoonbare oppervlakte van 60.00 vierkante meter biedt dit appartement voldoende ruimte voor een stel of een alleenstaande.

Het bouwjaar van dit appartement is 1965, wat betekent dat het een klassieke uitstraling heeft met een vleugje nostalgie.

De ligging van dit appartement is een groot pluspunt. Genk is een bruisende stad met veel voorzieningen en activiteiten. U vindt diverse winkels, restaurants en recreatiemogelijkheden in de buurt. Bovendien is er een goede verbinding met het openbaar vervoer, waardoor u gemakkelijk naar andere delen van de stad kunt reizen.

Al met al biedt dit appartement op de begane grond in Genk een comfortabele en gezellige woonruimte met alle nodige voorzieningen. Met één slaapkamer, een bewoonbare oppervlakte van 60.00 vierkante meter, is dit de perfecte plek om te genieten van het stadsleven in Genk.