Prachtige woning in Diepenbeek met tuin, garage en 3 slaapkamers, bewoonbare oppervlakte 129m², EPC-waarde 647, 1 badkamer

Huurprijs: € 850 /maand Diepenbeek Kempenstraat 31
Deze prachtige woning in Diepenbeek is een pareltje in zijn soort. Met een ruime tuin en een garage, is het de perfecte plek voor gezinnen die op zoek zijn naar een rustige en groene omgeving om te wonen. De woning beschikt over 3 slaapkamers, wat ideaal is voor een gezin of voor mensen die regelmatig gasten ontvangen. De bewoonbare oppervlakte zorgt voor voldoende ruimte om comfortabel te leven.

De EPC-waarde van 647.00 geeft aan dat de woning goed geïsoleerd is en dus energiezuinig. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee van de bewoners. De badkamer zorgt voor voldoende comfort en privacy voor alle bewoners.

Kortom, deze woning in Diepenbeek is een ideale plek voor wie op zoek is naar een ruime en energiezuinige woning in een groene omgeving. Met alle voorzieningen in de buurt en een goede bereikbaarheid, is dit de perfecte plek om te wonen.